Yoga poses

  • Pompoen ragout

    Pompoen ragout

    Gepost in Recepten
    Een bijzonder smaakvol gerecht die je op een feestelijke manier kunt serveren in een pompoen. Pompoen is een uitstekende bron van vezels, die je darmen actief houden en gezonde darmbacteriƫn voeden.
  • De orgaanklok: volg het ritme van jouw organen en blijf gezond

    De orgaanklok: volg het ritme van jouw organen en blijf gezond

    Gepost in Voeding
    Ons lichaam werkt volgens een energetische klok, de Chinezen noemen dit de orgaanklok. Een klok die bepalend is voor je gezondheid, humeur en energieniveau gedurende de dag. Volgens de Chinese
  • Zoete Chili

    Zoete Chili

    Gepost in Recepten
    Een vegetarische chili vol smaak en nog eenvoudig om te maken ook. Je krijgt door de zoete aardappel een zoete smaak, wat lekker is bij de hete pepers die je in de chili gebruikt. Dit heb je nodig:
  • Bananenbrood

    Bananenbrood

    Gepost in Recepten
    Een gezonde keuze wanneer je graag wat lekkers in je oven wilt bakken is bananenbrood. Dit is een eenvoudig recept voor een goed gevulde bananenbrood die ook kan dienen als ontbijt of lunchgerecht.
  • Groen(t)e soep

    Groen(t)e soep

    Gepost in Recepten
    Een heerlijke soep om je hormonen en immuun een boost te geven tijdens koude dagen. Een groene soep ziet er misschien niet direct aantrekkelijk uit, maar de smaak zal je verrassen! Dit heb je nodig:
  • Eet je brein gezond!

    Eet je brein gezond!

    Gepost in Voeding
    Je kunt je geheugen verbeteren door te zorgen dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt en deze heb je ook nodig zodat je brein optimaal kan functioneren. Groenten zorgen voor glucose voor het

© 2024 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i