Over Shanna

“Zonder discipline geen Succes. Zonder glimlach geen plezier.”

Leuk om kennis te maken, mijn naam is Shanna en mijn grote passie is bewegen, mede gekomen door mijn grote batterij aan energie.

Zoals Martin Luther King al schreef: ”Whatever you do you have to keep moving forward.” En daar zijn wij voor gebouwd, voorwaarts blijven gaan en in beweging zijn! De huidige maatschappij is er heel anders uit komen te zien met alle gevolgen van dien en we zijn nu met name in beweging in ons hoofd. Het is belangrijk om weer uit ons hoofd en in ons lijf te komen. Om minder stress te ervaren en hier beter mee om kunnen gaan.

Mijn passie voor bewegen deel ik graag met jou. Focus en plezier zijn twee krachten die ik graag bundel in de trainingen die ik geef, gericht naar een goede techniek ter voorkoming van blessures. 

Het is belangrijk dat we plezier hebben in wat we doen, anders houden we het niet vol. Dit klinkt eenvoudig maar dat is het natuurlijk niet altijd. Het is belangrijk dat je plezier ervaart in een training, zo blijf je gemotiveerd. En daar help ik jou graag bij!

Achtergrond

Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de dumbells, halterstangen en andere fitness attributen.

Mijn grote interesse in sport en beweging is mij dan ook met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik me altijd al geïnteresseerd in gezonde voeding en ontspanning. Door het volgen van meerdere opleidingen heb ik mijn kennis steeds verder kunnen uitbreiden. Uiteindelijk heb ik van mijn passies mijn beroep mogen maken!

Ik geloof er in dat het menselijk lichaam gemaakt is om veel en vaak te bewegen. Omdat ieder lichaam anders is, geef ik mijn trainingen op een functionele manier die helemaal is aangepast op jouw behoeften.

Wil jij sterker worden en spieren opbouwen? Wil je afvallen? Of wil je juist een soepeler en leniger lichaam? Wat jouw doel ook is, ik help je erbij.

Beweging is zo krachtig, zowel voor je lichaam als je geest. Maar ook voeding en ontspanning zijn belangrijke elementen binnen een gezonde en evenwichtige levensstijl. Daarom kan ik je niet alleen helpen als personal trainer, maar ook als voedingsconsulent en masseuse. Samen werken we naar een fit en gezond lichaam, een evenwichtig voedingspatroon en een ontspannen mindset. Als jij lekkerder in je vel zit en tevreden bent met je lijf, dan heb ik mijn doel bereikt!

Wil je weten op welke manieren ik jou kan helpen? Lees dan meer over de verschillende mogelijkheden op mijn website, of neem gelijk contact met mij op!

Anderen over Shanna

“Ik train inmiddels alweer 1,5 jaar bij Shanna. Sporten voelt voor het eerst niet als een straf, maar als een cadeautje voor mezelf. Altijd enthousiast en oog voor je fysieke / mentale gesteldheid. Shanna heeft een fijne energie om haar heen hangen waardoor je volledig op je gemak bent en tot rust komt. Ik hoop nog vele jaren bij haar te mogen trainen.”

- Rosalie

"Sinds februari volg ik dagelijks yogales bij Shanna via de live stream. Een complete en gebalanceerde workout met de perfecte combinatie van houding en kracht. Ik begon met 1x in de week en ben al snel naar 5x per week gegaan omdat ik er ontzettend van opknapte; meer energie, fitter, verbeterde houding en sterker. Ondanks dat je met een stukje power tussen de stretches stiekem toch wel stevig traint, ben ik nooit gesloopt daarna. Hierdoor kan ik het goed combineren met werk en mijn gezin. Shanna is zeer kundig, duidelijk in haar instructies en is superfijn en comfortabel om mee te trainen."

- Tal

“Al jaren train ik met heel veel plezier bij Shanna. Ze is een enthousiaste trainster, heeft veel kennis en weet die goed over te brengen. Met haar positieve uitstraling motiveert ze je om er vol voor te gaan. Maar nooit over de grens. De ongedwongen sfeer maakt dat je graag naar haar lessen gaat. De trainingen zijn gevarieerd en daardoor nooit saai. En ook als je een blessure hebt en even minder kunt doen, weet Shanna met een aangepaste les je toch te laten zweten..“

- Ann

© 2023 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i