Over Shanna

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Shanna, en mijn grote passie is bewegen, gedreven door mijn overvloed aan energie.

Zoals Martin Luther King ooit zei: "Whatever you do, you have to keep moving forward." En dat is precies waarvoor wij zijn gemaakt: continu voorwaarts gaan en in beweging blijven! In onze moderne maatschappij zijn we vooral mentaal in beweging geraakt, wat tot gevolgen leidt. Het is nu belangrijk om weer uit ons hoofd en in ons lijf te komen, om minder stress te ervaren en er beter mee om te kunnen gaan.

Graag deel ik mijn passie voor bewegen met jou. Focus en plezier zijn twee krachten die ik samenbreng in mijn trainingen, gericht op goede techniek ter voorkoming van blessures.

Het is essentieel dat we plezier hebben in wat we doen; anders houden we het niet vol. Dat klinkt simpel, maar dat is het natuurlijk niet altijd. Het is van belang dat je plezier ervaart in een training, want zo blijf je gemotiveerd. En daar help ik jou graag bij! "Zonder discipline geen succes. Zonder glimlach geen plezier."

“Zonder discipline geen Succes. Zonder glimlach geen plezier.”

Achtergrond

Ik ben letterlijk opgegroeid tussen de dumbbells, halterstangen en andere fitnessattributen.

Mijn grote interesse in sport en beweging is me met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik altijd belangstelling gehad voor gezonde voeding en ontspanning. Door het volgen van meerdere opleidingen heb ik mijn kennis steeds verder kunnen uitbreiden. Uiteindelijk heb ik van mijn passies mijn beroep mogen maken!

Ik geloof dat het menselijk lichaam gemaakt is om veel en vaak te bewegen. Omdat elk lichaam anders is, geef ik mijn trainingen op een functionele manier die volledig is afgestemd op jouw behoeften.

Of je nu sterker wilt worden, spieren wilt opbouwen, wilt afvallen of juist een soepeler en leniger lichaam wilt, ik sta voor je klaar.

Beweging is krachtig, zowel voor je lichaam als je geest. Voeding en ontspanning zijn ook belangrijke elementen in een gezonde levensstijl. Daarom kan ik je niet alleen helpen als personal trainer, maar ook als voedingsconsulent en masseuse. Samen werken we naar een fit en gezond lichaam, een evenwichtig voedingspatroon en een ontspannen mindset. Als jij lekkerder in je vel zit en tevreden bent met je lijf, dan heb ik mijn doel bereikt!

Wil je ontdekken hoe ik jou kan helpen? Lees meer over de mogelijkheden op mijn website of neem direct contact met mij op!

© 2024 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i