Waarom natuurvoeding?

“You are what you eat!”

Voeding staat steeds meer in de belangstelling, omdat het belangrijk is voor een gezond en vitaal leven. Als natuurvoedingsadviseur help ik je om bewuste keuze te maken die passen bij je behoefte voor een meer duurzame leefstijl.

Natuurvoeding gaat terug naar de basis: wat is de essentie van gezonde, volwaardige voeding?

De natuur is al volmaakt en geeft ons wat we nodig hebben. Kiezen voor pure, onbewerkte, eerlijke en biologische voeding brengt ons weer terug naar de basis en naar een vitaler, gezonder, bewuster en duurzamer leven. Back to basic!

Helaas is er steeds meer verwarring over gezonde voeding, wat klopt er nou wel en niet? De wetenschap heeft ook niet overal antwoorden op. Daarbij komt dat er ook veel misleiding is, waardoor het moeilijk is om een juiste koers te kiezen en daar kan ik je bij helpen als natuurvoedingsadviseur.

Ieder dieet werkt, maar niet voor iedereen. Ieder mens is uniek en dat maakt ook dat vitaal leven door optimale voeding voor iedereen een uniek proces is. Als natuurvoedingsadviseur heb ik een sterke visie en help ik jou als individu vanuit mijn eigen ervaring, kennis van voeding en de gezondheidseffecten hiervan.

© 2023 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i