Waarom kiezen voor een personal trainer?

“Don't let the fear of falling keep you from trying.”

Veel mensen beginnen vol goede moed aan trainen. Het grootste probleem is vaak de motivatie om te blijven trainen. Met een personal trainer heb je een stok achter de deur. Daarnaast werken we aan het ontwikkelen van jouw algehele gezonde levensstijl. Ik motiveer je niet alleen, maar ik zorg ook voor structuur en een doelgerichte work-out.

Ik observeer en corrigeer je lichaamshouding en geef aanwijzingen om je technieken te verbeteren. Ik voel aan wanneer ik je moet pushen om door te gaan of wanneer je juist even wat rustiger aan moet doen. Het zijn de subtiele signalen die worden opgepikt en die uiteindelijk het verschil maken voor een betere training.

Met mij als personal trainer boek je in minder tijd méér resultaat!

Als NASM (National Academy of Sports Medicine) trainer werk ik volgens een trainingsmodel die is gebaseerd op wetenschappelijke richtlijnen uit de bewegingsleer. Dit trainingsmodel is gebouwd op een fundering van principes waarmee een optimaal niveau kan worden bereikt op fysiologisch en fysiek vlak. Op deze manier zorgen we voor een systematische verbetering en wordt rekening gehouden met specifieke persoonlijke behoefte.

Onderandere actief in

Loenen aan de Vecht, Laren, Breukelen, Utrecht, Amsterdam, Abcoude, Bussum, Hilversum, Blaricum, Loosdrecht, Oud Loosdrecht

 

Personal Trainer Loenen aan de Vecht, Personal Trainer Laren, Personal Trainer Breukelen, Personal Trainer Utrecht, Personal Trainer Amsterdam, Personal Trainer Abcoude, Personal Trainer Bussum, Personal Trainer Hilversum, Personal Trainer Blaricum, Personal Trainer Loosdrecht, Personal Trainer Oud Loosdrecht, Personal Trainer Nieuwersluis

© 2023 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i