Waarom kiezen voor een personal trainer?

“Don't let the fear of falling keep you from trying.”

Veel mensen beginnen vol goede moed met trainen. Het grootste probleem is vaak de motivatie om door te blijven gaan. Met een personal trainer heb je de nodige ondersteuning. Daarnaast werken we aan het ontwikkelen van jouw algehele gezonde levensstijl. Ik motiveer niet alleen, maar bied ook structuur en doelgerichte work-outs.

Ik observeer en corrigeer je lichaamshouding, geef aanwijzingen om je technieken te verbeteren en voel aan wanneer je moet doorzetten of juist rustiger aan moet doen. Het zijn deze subtiele signalen die het verschil maken voor een betere training.

Met mij als personal trainer behaal je meer resultaat in minder tijd!

Als NASM (National Academy of Sports Medicine) trainer werk ik volgens een trainingsmodel gebaseerd op wetenschappelijke richtlijnen uit de bewegingsleer. Dit model rust op principes die streven naar een optimaal niveau op fysiologisch en fysiek vlak. Zo zorgen we voor systematische verbetering, rekening houdend met specifieke persoonlijke behoeften.

Onderandere actief in

Loenen aan de Vecht, Vreeland, Breukelen, Laren, Blaricum, Amsterdam en omgeving.

 

Personal Trainer Loenen aan de Vecht, Personal Trainer Laren, Personal Trainer Breukelen, Personal Trainer Amsterdam, Personal Trainer Bussum, Personal Trainer Blaricum

© 2024 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i