Waarom kiezen voor een personal trainer?

“Don't let the fear of falling keep you from trying.”

Als NASM (National Academy of Sports Medicine) trainer werk ik volgens een trainingsmodel die is gebaseerd op wetenschappelijke richtlijnen uit de bewegingsleer. Dit trainingsmodel is gebouwd op een fundering van principes waarmee een optimaal niveau kan worden bereikt op fysiologisch en fysiek vlak. Op deze manier zorgen we voor een systematische verbetering en wordt rekening gehouden met specifieke persoonlijke behoefte.

Veel mensen beginnen vol goede moed aan trainen. Het grootste probleem is vaak de motivatie om te blijven trainen. Vooral als je het druk hebt of even niet zo lekker in je vel zit. Ik motiveer je niet alleen, maar ik zorg ook voor structuur en een doelgerichte work-out.

Ik observeer en corrigeer jouw lichaamshouding en geef aanwijzingen om je technieken te verbeteren. Ik voel aan wanneer ik je moet pushen om door te gaan of wanneer je juist even wat rustiger aan moet doen. Het zijn de subtiele signalen die worden opgepikt en die uiteindelijk het verschil maken voor een betere training.

Daarnaast help ik je om een algehele gezonde levensstijl te ontwikkelen. Met mij als personal trainer boek je in minder tijd méér resultaat!

© 2021 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i