De Vijf Tibetanen

Gepost in Yoga
Geplaatst op zondag, 19 december 2021 om 00:00:00

De Vijf Tibetanen

Een Britse legerofficier reisde voor zijn werk regelmatig door India. Hij werd gegrepen door de verhalen van de lokale bevolking over een klooster met Tibetaanse monniken die een zeer hoge leeftijd bereikten en uitermate fit en gezond bleken te zijn.
Hij raakte zo geboeid door deze verhalen dat hij besloot zelf de Geheimen van de eeuwige jeugd te vinden en op zoek te gaan naar hun klooster. In de afgelegen gebieden van de Himalaya vond hij het klooster van deze monniken. Daar ontdekte hij hun geheimen en bracht ze mee terug naar het Westen.

Vijf Eenvoudige Yoga Oefeningen

Hij ontdekte vijf eenvoudige en zeer krachtige Yoga-Oefeningen die de Tibetaanse monniken ongeveer 2500 jaar geleden hadden ontwikkeld en mondeling aan elkaar hadden doorgegeven. In Nederland staan ze bekend als De Vijf Tibetanen, waarvan de uitwerking bijzonder groot blijkt te zijn.

Voor Iedereen

De kracht van De Vijf Tibetanen is hun eenvoud. Ze zijn voor iedereen geschikt, makkelijk te onthouden en goed uit te voeren. Je hoeft er niet iets specifieks voor te kunnen.
In nog geen 15 minuten per dag zal je het effect al na twee weken merken.

© 2022 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i