Waarom kiezen voor EMS?

“The way to have power is to take it.”

Heb jij geen zin in de sportschool maar wil je toch een effectieve krachttraining? Dan is EMS wellicht geschikt voor jou! Je traint dan al je grote spiergroepen in één work-out één, hooguit twee keer per week in slechts twintig minuten.

EMS ( Electro Musculaire Stimulatie ) is een vorm van krachttraining waarbij je acht spiergroepen tegelijkertijd traint en waarbij je meer dan 90% van je spieren activeert. Elektrische impulsen richten zich direct op de spieren. Deze extra spierstimulatie zorgt al op korte termijn voor meer spiermassa, maar geeft geen belasting op je gewrichten. Gewrichten kunnen met deze methode niet overbelast worden, wat bij krachttraining met gewichten wel kan gebeuren. Ook als je dus geen enkele ervaring hebt met krachttraining, is deze vorm van training voor jou ideaal.

Welke voordelen biedt EMS nog meer?

  • Je conditie, kracht en uithoudingsvermogen verbeteren aanzienlijk
  • Je stofwisseling wordt versneld. Hoe sneller je stofwisseling, hoe meer calorieën je verbruikt en hoe meer vet je verbrandt
  • Je traint zelfs de meest diepliggende spieren (waaronder die van je core en de wervelkolom) worden getraind. Dit helpt rugproblemen te voorkomen

Ben jij klaar voor de ultieme work-out? Ik ben EMS trainer en help jou graag om je doelen te bereiken. Tijdens de training kijk ik naar je lichaamshouding en techniek, om te zorgen dat je lichaam op de juiste manier getraind wordt. Samen werken we naar het beste resultaat toe.

© 2023 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i