Access bars

“Our Life Is The Creation of Our Mind”

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning.

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor verschillende omstandigheden in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit enzovoort.

Door deze punten in verschillende combinaties zachtjes aan te raken, ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam en creëer je meer ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

Om in computertermen te spreken, je defragmenteert je harde schijf. Dit zorgt voor ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties te installeren. Zo kun je het leven gaan leven met meer gemak, vreugde en overvloed.

Wat gebeurt er tijdens een Bars sessie?

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Ook is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase. Hierdoor krijg je toegang verandering aan te brengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen.

© 2023 Shanna Janssen

Webdesign & Realisatie: 6i